"Knopen met "Rig Solutions": 22 maart 2011

 


Nadat we de vorige keer enigszins overvallen waren door de grote opkomst hadden we met Piet Vogel afgesproken dat we de knoopavond met Rigsolutions snel nog een keertje over zouden doen. Op 22 maart was het dan zover, Piet kwam deze keer met een wat groter team naar Almere om ons hier samen met zijn team niet alleen kennis te laten maken met zijn nieuwe producten, maar zeker ook om te demonstreren wat de mogelijkheden ervan zijn.

 

En zoals gehoopt en stiekem ook verwacht was de opkomst weer bijzonder groot. Na een korte introductie werden alle belangstellenden over de diverse tafels verdeeld, en kon men zien hoe je nou het beste een chod-rig kon maken, of hoe je op een hele simpele manier het nieuwe leader materiaal van Rigsolutions genaamd "Free Fall" kon splicen.

 

 

Tevens was Chris van "de Snoekbaars" aanwezig met de producten van Rigsolutions, die deze avond met 10% korting verkrijgbaar waren. Met name de eerder genoemde "Free Fall leader" bleek toch wel heel erg in trek te zijn, want binnen de kortste keren was dit product uitverkocht. Overigens niet alleen hier, maar ook in de rest van het land is deze leader zo gewild dat het momenteel nauwelijks nog leverbaar is. Dat is toch wel bijzonder ........

 

 

Al met al was het niet alleen een leerzame avond, maar bovenal ook weer ontzettend gezellig. Het valt echt niet mee om hier binnen Almere alle karpervissers op één lijn te krijgen, maar het is zeker wel een doelstelling en dit soort avonden laten zien dat het toch echt wel mogelijk moet zijn. In ieder geval zijn er veel belangstellenden die er wat van opgestoken hebben, maar degenen die het meeste allemaal wel een keer gezien hebben grepen de mogelijkheid aan om elkaar weer eens even te zien en te spreken. En dat is ook leuk natuurlijk. Hieronder volgen nog wat foto's en 2 filmpjes.

 

Al met al ben ik dik tevreden, op naar de volgende meeting maar weer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________

Reageren op dit artikel? mail naar kca@live.nl