Goulash

Goulash

Ingrediënten
Croma
1000 gram riblappen
Peper en paprika poeder
2 uien
2 el bloem
6 teentjes knoflook
1 grote rode paprika
3 tomaten
3 laurierblaadjes
1 potje Struijk krachtbouillon
1 pakje tomatensap 300 gr
1 doosje champignons

Bereiding
Kwart pakje Croma bruin laten worden in de pan. Vervolgens 1000 gram riblappen in blokjes gesneden kruiden (met peper en paprika poeder), door de bloem halen en aanbakken. 6 tenen grof gehakte knoflook toevoegen, afblussen met Struijk krachtbouillon en 3 laurierblaadjes toevoegen.

Bakboter in een koekenpan doen, 2 uien en 1 grote rode paprika’ grof gesneden aanbakken en daarna 3 grofgesneden tomaten toevoegen. Het geheel even aanbakken en vervolgens aan het vlees toevoegen.

Dan nog een pakje tomatensap erbij en het restant runderbouillon toevoegen tot het geheel onder ‘water’ staat.

Laatste half uur een doosje champignons in kwartjes gesneden toevoegen.